Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه ملایر گفت: دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر درصدی از حقوق خود را به زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص دادند.

منوچهر بابایی پور، سرپرست دانشگاه ملایر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت:کارکنان و استادان واحد ملایر درصدی از حقوق خود معادل مبلغ 23610000 ریال را به زلزله زدگان کرمانشاه اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان حادثه زلزله استان های غربی کشور افزود: از همان ساعات اولیه حادثه تلاش خود را برای جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی از همکاران دانشگاهی و خانواده ها و بستگان و دوستان خارج از دانشگاه آغاز کردیم که در مجموع حدود 122 میلیون تومان به صورت نقدی و غیر نقدی جمع آوری و به مناطق زلزله زده از جمله ثلاث باباجانی، سر پل ذهاب و روستاهای اطراف، اسلام آباد، ازگله و روستاهای مرزی ازگله ارسال شد .

 سرپرست دانشگاه ملایر در مورد جزئیات کمک های ارسال شده به مناطق زلزله زده گفت: مسئولیت توزیع بخش عمده ای از کمک ها توسط بختیار فتاحی از اساتید دانشگاه ملایر که اصالتاً اهل مناطق زلزله زده است، صورت گرفت. از مجموع 23 میلیون تومان کمک های نقدی جمع آوری شده حدود 11 میلیون تومان با توجه به شناخت میدانی از منطقه به صورت نقدی به دانشجویان، خانواده های آنان و نیازمندان همان منطقه توزیع شد و حدود 12 میلیون تومان به صورت غیر نقدی شامل بخاری های برقی و نفتی، مواد خوراکی، انواع کنسروها، برنج، لوازم بهداشتی و شوینده ها، پتو و تشک تحویل آسیب دیدگان شد.

بابایی پور در ادامه افزود: سه محموله دیگر به ارزش حدود 75 میلیون تومان کمک های غیر نقدی با توجه به فعالیت های تخصصی شخصی و مشاوره ای فتاحی در زمینه گیاهان دارویی با شرکت های مستقر در تهران، توسط وی جمع آوری شد که محموله اول شامل داروهای مورد نیاز به دلیل تخصصی بودن تحویل سازمان هلال احمر سر پل ذهاب شد. دو محموله بعدی شامل مواد غذایی، انواع کنسروها، برنج، غذای آماده، لوازم بهداشتی و گرمایشی و 510 تخته پتو در بین آسیب دیدگان توزیع شد.

وی در ادامه اضافه کرد: در بخش دیگری از مدیریت توزیع با مسئولیت یکی از همکاران دانشگاه معادل حدود 15 میلیون تومان فرش، لباس بچگانه، پوشک زنانه، خرمای خشک، تن ماهی، آب معدنی، انواع کنسروها، روغن مایع، نایلون و غیره جمع آوری و به نقاط صفر مرزی ازگله توسط دو دستگاه نیسان حمل و توزیع شد.

 سرپرست دانشگاه ملایر تصریح کرد: بخش دیگری از مدیریت توزیع را یکی دیگر از اعضای هیات علمی دانشگاه سعید آریاپوران، بر عهده داشتند و معادل حدود 5 میلیون تومان به صورت غیر نقدی شامل تن ماهی، کنسرو، برنج، قند، لوزم بهداشتی و غیره در روستاهای سر پل ذهاب توزیع شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ حجت‌الاسلام حکمت علی مظفری در جلسه شورای اداری استان بوشهر با بیان اینکه این استان با دیرینه روش و سابقه درخشان افتخارات مهمی در ادوار مختلف تاریخ داشته است، اظهار داشت: استان بوشهر از بزرگ منشی، غیرت، و شجاعت جایگاه مهمی در ایران اسلامی دارد.

وی شخصیت‌های برجسته علمی، فرهنگی، تاریخی، سیاسی و مبارزاتی استان بوشهر را یکی از افتخارات این خطه دلیرپرور دانست و بیان کرد: شهیدان همچون رئیسعلی‌ها، مهدوی‌ها، عاشورای‌ها نشان از اقتدار و افتخار استان بوشهر در عرصه مبارزه با استعمار، استکبار و طاغوت است.

رئیس دیوان عدالت اداری دفاع از حقوق کارگر یکی از سیاست‌های مهم دیوان عدالت اداری دانست و اضافه کرد: برای رسیدگی به حقوق و مطالبه کارگران در این حوزه ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری تعیین و راه‌اندازی شده است.

مظفری ادامه داد: تنها در یک شعبه از این حوزه ۱۵ قاضی برجسته مسائل و مشکلات حوزه کار و کارگری به‌صورت تخصصی دنبال می‌کنند.

رئیس دیوان عدالت اداری توجه به حقوق و رضایتمندی مردم را از آزمون‌های مولای متقیان امام علی علیه‌السلام دانست و تأکید کرد: توجه به مردم و مردم‌داری با اخلاص و بی‌منت یک فرصت مهم برای خدمتگزاری مسئولان به مردم است و مدیران برای تحقق حقوق مردم از هیچ کوششی نباید فروگذاری کنند.

مظفری با اشاره به تخصیص ۲ اصل از قانون اساسی به مجموعه دیوان عدالت اداری را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: دیوان عدالت اداری شکایت مردم از دستگاه‌های اداری و اجرایی رسیدگی می‌کند و این دیوان مولود نظام اسلامی ایران است.

استاندار بوشهر هم در این نشست با تاکید بر لزوم تحقق عملی شعار سال اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و مدیران استان باید برای تحقق شعار سال هدفگذاری کنند.

احمد محمدی زاده با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید استاد مطهری افزود: معلمان قشر مهم و تاثیرگذار جامعه هستند و تکریم این عزیزان وظیفه تک تک مسئولان است.

وی همچنین با گرامیداشت روز کارگر گفت: کارگران موتور محرکه اقتصاد و تولید هستند و در تحقق شعار سال نقشی غیر قابل انکار دارند.

 در این آیین، یاسمن حیدری به عنوان مشاور امور جوانان استاندار، اسما لک نماینده استاندار و مدیر راهبردی استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس، حجت الاسلام محمدرضا عاشوری مشاور استاندار در امور روحانیت و مرتضی بحرانی نیز به عنوان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر منصوب و معارفه شدند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • فرماندار شفت: حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت / ۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • فرماندار شفت:حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت/۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • آتش‌سوزی مهیب در شهرک چوبی گیلان | ۴۰ واحد چندطبقه در آتش سوخت + ویدئو
  • رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • خیزش دانشگاهیان آمریکا یکی از دستاورد‌های طوفان‌الاقصی است