Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه که در شهرستان ثلاث باباجانی تشکیل شد با بیان اینکه حجم علیرغم اقدامات انجام شده اما حجم تخریب ها و گستره جغرافیایی منطقه زیاد بود تا نواقصی بر جای بماند، افزود: در زمان وقوع زلزله در وزارت ارتباطات نخست تلاش کردیم تا ارتباطات برقرارشود که به سرعت شبکه توسعه داده شد تا در نتیجه شاخص های ارتباطات و فناوری اطلاعات که پیش از زلزله ۲۲ بود حداقل به میزان شش یا هفت رتبه اکنون ارتقا پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذری جهرمی با اشاره به طی مسیر کرمانشاه، سرپل ذهاب، قصرشیرین، ازگله و ثلاث باباجانی در سفر امروز (پنجشنبه) خود اظهار کرد: در طول این مسیر شاهد بودم که ۹۰ درصد مسیر تحت پوشش نسل سوم تلفن همراه قرار دارد.

عضو‌کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه وزارت ارتباطات در ایام وقوع زلزله با ارسال کمک های غیرنقدی کارکنان این وزارتخانه به مردم مناطق زلزله زده در قالب موادغذایی، پتو و چادر با مدیریت استانداری توزیع شد، تصریح کرد: در نوروز نیز چاپ و خرید کالاهای تبلیغاتی ممنوع اعلام کردیم و هزینه آنرا بالغ بر ۲ میلیارد تومان به مردم زلزله زده استان کرمانشاه اختصاص پیدا کرد تا با هماهنگی استانداری پنج مجتمع ۱۰ واحدی ۶۰ متری بعد از اختصاص زمین ساخته شود.

بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور با بیان اینکه در بازدیدها مشخص بود که زحمات زیادی کشیده شده است، خاطرنشان کرد: از آنجاکه وعده داده شده تا شهریور ماه اسکان همه مردم زلزله زده به پایان برسد اما بنظرم می رسد تلاش ها باید بیشتر شود و نیاز به ممارست بیشتری هست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به گلایه مردم نسبت به بانک ها گفت: حتمن این گلایه ها را در هیات دولت مطرح می کنم ضمن اینکه بنظر می رسد محاسبه سود شش ماه تنفس وام تعمیرات مصوبه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده که از سوی بانک ها در نظر گرفته می شود، درست نیست.

وی با اشاره به وضعیت بازسازی در قصرشیرین افزود: بنظرم مشکل از کمبود اعتبارات نیست و باتوجه به آن چیزی که در میدان دیدم تعداد پیمانکاران کافی نیست که باید علاوه بر پیمانکاران بومی از ظرفیت پیمانکاران غیر بومی نیز استفاده شود.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید به درخواست استانداری کرمانشاه مبنی بر تحداث‌تعداد بیشتری دکل برای تامین پوشش ارتباطی در استان اظهار کرد: باتوجه به طراحی صورت گرفته به ذهن می رسد که انجام پوشش های مورد نظر با نصب ۸۰ دکل صورت گیرد.

بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور از استانداری خواست که موانع تامین برق دکل ها را به عهده بگیرند، اظهار کرد: همچنین طبق برنامه ارتقای سایت های نسل دو و سوم در دستور کار است و اعتبار آن مصوب شده است.

وزیر ارتباطات و‌فناوری اطلاعات همچنین طی دستور به اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه خواست تا نقاط کور در جاده های اصلی تا پایان شهریورماه رفع کند و ادامه داد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید به دقت نقاط کور را به دقت مشخص کند.

وی در پایان وعده تامین پوشش ارتباطات ریلی ملایر به کرمانشاه را تا پایان شهریورماه اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارتباطات مشکلات اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور در دیدار با «لوکیا ایسانگا ناکاداما» با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشور‌های آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشور‌های مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی طرح های مهم زیرساختی را انجام دادند و این آمادگی وجود دارد تا طرح های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور (اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد و با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمد‌ها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، افزود : این شرکت‌ها علاقه‌مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیاز‌های این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.
وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.
معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ضمن تاکید بر لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی ، از دوستان ایرانی در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه‌ آی سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیرو‌های اوگاندایی ، درخواست کمک کرد .

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بستر‌های تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محور‌های دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.
دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود. تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری