Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر از طرح ساخت خانه‌های اسکان موقت، نیمه‌موقت و دائمی زلزله‌زدگان در این دانشگاه خبر داد.

عباس ملک‌حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا به تشریح برخی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر برای تبدیل علم به ثروت و حل معضلات و مشکلات جامعه پرداخت و اظهار کرد: «پس از زلزله‌ای که در کرمانشاه و منطقه سر پل ذهاب اتفاق افتاد، دانشگاه آزاد اسلامی ملایر مرکز تحقیقات اسکان پس از حادثه را تشکیل داد تا مطالعات و تحقیقاتی در این حوزه انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر گفت: «بر این اساس طرح سه نوع اسکان موقت، نیمه‌دائمی و دائمی در این مرکز مطرح شده و در حال پیاده‌سازی است. در طرح اسکان موقت از کانکس‌هایی استفاده می‌شود که قابلیت تاشدن دارد. کانکس‌های فعلی مکعب‌هایی با حدود سه متر ارتفاع هستند؛ اما کانکس‌هایی که در مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر ساخته خواهد شد، ارتفاعی حدود 40 سانتیمتر خواهد داشت که جابه‌جایی و انبارداری آنها و اسکان زلزله‌زدگان در آن ساده‌تر صورت می‌گیرد.»

وی خاطرنشان کرد: «نمونه اولیه این کانکس‌ها ساخته شده است و در بازدیدی که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از این محصول داشت، تولید آن را تحسین و حتی مشتری‌هایی نیز برای آن معرفی کرد.»

ملک‌حسینی بیان کرد: «طرح بعدی ساخت خانه‌های نیمه‌موقت است که گروه‌های معماری، عمران و برق در حال فعالیت روی این طرح هستند. این خانه‌ها با استفاده از یونولیت ساخته می‌شود و تا پنج سال امکان اسکان در آن وجود دارد. طرح ساخت خانه‌های دائمی نیز با استفاده از اسکلت‌های بتنی پیش‌ساخته در حال اجراست که فقط نیاز به نصب و بستن پیچ و مهره‌ دارد و امیدواریم همه این طرح‌ها تا پایان سال به مرحله تولید برسد.»

لارودرمانی برای درمان زخم‌ بیماران دیابتی‌

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: «یکی از طرح‌های دیگری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در حال اجراست، لارودرمانی برای درمان زخم‌های بیماران دیابتی‌ است که به سختی ترمیم پیدا می‌کند. این روش باعث از بین رفتن عفونت زخم می‌شود و اکنون دو بیمار در حال درمان به این روش هستند.»

وی اظهار کرد: «طرح تولید اسکوترها، موتورسیکلت‌ها و دوچرخه‌های برقی نیز در دستور کار قرار دارد. این محصولات باتری‌های کوچکی دارد که حدود 200 هزار تومان قیمت آن است و می‌تواند در هر نقطه‌ای که شارژ برقی آن تمام شد از باتری استفاده کند. آزمایشگاه‌های تولید این محصول آماده شده و امیدواریم تا پایان سال به مرحله تولید برسد.»

انتهای پیام/4062/4065/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۷۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد

ایسنا/همدان فرماندار ملایر گفت: صرفا با اعتبارات دولتی نمی‌توان شهرستان را در مدار توسعه شتابان قرار داد و در واقع توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی امکان‌پذیر بوده و این جان‌مایه شعار امسال است و باید از ظرفیت مردم در این راستا استفاده کرد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در همایش بزرگداشت شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان ملایر، با اشاره به اینکه امیدآفرینی در بین مردم نکته مغفول مانده این روزهای ماست، افزود: اعضای شوراهای اسلامی، نخبگان جوامع محلی خود هستید و باید از این سرمایه اجتماعی بهره برده و با بیان واقعیت‌ها در بین مردم و تشریح خدمات امیدآفرینی کنید.

وی بیان کرد: شوراهای اسلامی، شهرداران و دهیاران وظیفه دارند در این سال پایانی از دوره خدمت نهایت تلاش خود را برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای درآمد پایدار بکار ببندند و یک یادگاری ارزشمند از خود به جای بگذارند، واقعیت این است که با اعتبارات دولتی نمی‌توان شهرستان را در مدار توسعه شتابان قرار داد و در واقع توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی امکان‌پذیر بوده و این جان مایه شعار امسال است.

وی تصریح کرد: در تصمیم‌گیری‌ها باید نفع عموم جامعه را در نظر گرفت و نباید به خاطر منافع فردی یا گروهی خاص منفعت عموم مردم شهرستان را به خطر انداخت و این سرلوحه ما برای اجرای طرح‌های بزرگ در طول این دو سال و چندماه اخیر بوده است و اجرای پروژه‌های بزرگ نظیر الحاق ۵۱۵ هکتار زمین به شهر ملایر و انجام دیگر پروژه‌ها با اعتباری افزون بر ۲۷ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ در سایه این نگاه قابل انجام شد.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: هفته آینده شاهد برگزاری دور دوم انتخابات هستیم، از همه مردم دعوت می‌کنیم تا با حضور گسترده و انتخاب اصلح در رقم خوردن سرنوشت روشن برای دیارمان سهیم باشند، آینده شهرستان ملایر به مراتب از امروز زیباتر و درخشان‌تر است.

به گزارش ایسنا در این مراسم از اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان ملایر تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل پارک سیفیه ملایر در دهه فجر
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است